God Jul med pepparkakor!

 
Pepparkakor utan gluten, mjölk och raffinerat socker, precis lika goda som vanliga men snabbare och lättare att göra!
 
Ingredienser
3 msk honung eller sirap  (förslagsvis fibersirap, agave eller zero calorie syrup)
2 droppar nicks stevia drops 
25 g smör (Mjölkfritt)
1 krm salt
2 krm kanel
1 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1 1/2 tsk pepparkakskryddor
 
 
Sätt ugnen på 150 grader. Smält smör och sirap i en kastrull tillsammans med salt och kanel. Blanda ihop alla torra ingredienser. När smöret har smält rör ner med de torra ingredienserna. Kavla degen mellan två bakplåtspapper. Låt svalna en aning innan du kavlar ut den. Grädda i ugnen ca 5 - 7 minuter.
 
God Jul önskar:
 

Kommentera här: